درگز پرس : تصاویری از مزرعه کشت کلزا در اراضی کشاورزی بخش نوخندان از توابع شهرستان درگز در استان خراسان رضوی ، روغن کُلزا روغنی است که از دانه‌های کلزا به دست می‌آید.

به گزارش پایگاه خبری درگز پرس ، این روغن،  به دلیل داشتن اسید‌های چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار است و بین ارقام و در شرایط مختلف تنوع زیادی در ترکیب اسید‌های چرب آن مشاهده می‌شود.

کلزا به عنوان یکی از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدله و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است، دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست است.

کلزا‌هایی که از آن‌ها روغن استخراج می‌شود را کانولا می‌نامند، برخی از انواع کلزا که در گروه کانولا قرار دارند دارای کمتر از ۳۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم کنجاله بوده و روغن دانه آن‌ها دارای مقدار زیادی اسید‌های چرب غیر اشباع و حدود ۲ درصد یا کمتر دارای اسید اروسیک می‌باشند و روغن آن‌ها به صورت خوراکی مصرف می‌شود

عکاس : سجاد شربتی

انتهای پیام / س ش

پسندیدم(۱)نپسندیدم(۰)
اشتراک گذاری از درگز آنلاین :
اشتراک گذاری از درگز آنلاین :
لینک کوتاه: http://dargazpress.ir/idH3M

  • نویسنده : سجاد شربتی
  • منبع خبر : درگز پرس